LEDOVÉ KRÁLOVSTVÍ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS vanilkový
KRÉM: smetanovo-mascarponový + kousky nadrobno nakrájených broskví
GANACHE z bílé čokolády na obmazání celého dortu pod fondán
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Master Martini bílá
FONDÁN: domácí výroby obarvený potravinářskou modrou barvičkou
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA DORTU: 11 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.300 g
KRÉM: smetanovo-mascarponový + kousky nadrobno nakrájených broskví
GANACHE z bílé čokolády na obmazání celého dortu pod fondán
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Master Martini bílá
FONDÁN: domácí výroby obarvený potravinářskou modrou barvičkou
DORTOVÁ FORMA: průměr 27 cm
VÝŠKA DORTU: 11 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.300 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Trochu jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé